READING

3 aplicații care-ți oferă șansa să citești și să d...

3 aplicații care-ți oferă șansa să citești și să descarci cărți electronice în română

Există o sumedenie de aplicații care-ți oferă acces nelimitat la mii de cărți. Totuși, o bună parte din ele, dacă nu majoritatea, sunt în limba engleză. Digitalizarea ajunge mai greu pe tărâmul nostru, dar sunt deja câteva unelte care-ți pot fi utile, dacă citești exclusiv în română.

Editura Humanitas a lansat în 2018 o aplicație cu același nume disponibilă pentru Android și iOS. Găsiți aici toate cărțile publicate de editură la un preț accesibil. Minus 40% din prețul cărții tradiționale. Această bibliotecă digitală conține peste 700 de bestseller-uri, beletristică, cărți electronice de istorie, știință și memorialistică. Cam așa funcționează aplicația: 

Trebuie să încerci și aplicația Audio Librăria disponibilă pentru iOS și Android. Prin intermediul acesteia poți găsi o gamă largă de titluri din domenii diverse: literatură, eseistică, istorie, dezvoltare personală, povești, poezie, parenting, relații de cuplu etc. Există o serie de cărți gratuite, dar pentru o bună parte din ele vei plăti sume nesemnificative. În plus, dacă nu ești sigur de calitate, poți asculta versiunea demo mai întâi și să te asiguri că nu vei rămâne decepționat.

Prestigio eReader oferă utilizatorilor acces direct la peste 1 000 000 de cărți electronice în 25 de limbi, dintre care peste 48,000 sunt gratuite. Acest program acceptă o mulțime de formate de text: epub, epub3, fb2, fb2.zip, mobi, pdf, html, doc, rtf, txt și Adobe DRM. Este disponibilă pentru Android.

Mai există EvoBook disponibil pentru Android, dar nu l-am verificat și mi-ar fi greu să spun ceva de bine sau rău despre aplicație. O puteți testa independent.

Vedeți și articolul cu 7 site-uri de unde poți descărca gratuit cărți audio, dar și site-uri de unde poți descărca sau citi gratuit cărți electronice.

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE