READING

7 produse ciudate concepute pentru confortul citit...

7 produse ciudate concepute pentru confortul cititorilor

Fiecare cititor are tabieturi obișnuite sau mai puțin obișnuite în timpul lecturii. Unii se refugiază în parc, alții au nevoie de un ceai fierbinte, unii pot citi doar serile ș.a. Totuși, pe toți cititorii îi unește un lucru — dorința de a avea un loc confortabil și liniștit care să se plieze pe necesitățile lor lecturicești.

Tocmai pentru a satisface această nevoie unele companii au inventat produse din cele mai bizare. Cel puțin, atunci când le vezi pentru prima dată, încerci să le evaluezi folosind logica și bunul simț.

1. Bunăoară, cine nu citește pe budă? Am scris și un articol anterior despre această temă, iar Henry Miller s-a încumetat să publice și un eseu intitulat „Reading on the toilet”. Păi, pornind de la această premisă, o companie a lansat un stativ pentru iPad și hârtie igienică (fotografia principală). Deci, nu mai există riscul să te umpli de bacterii și poți citi după bunul plac.

2. O altă invenție ciudată este Bed Books. Știi foarte bine, probabil, cât de incomod este să citești în pat culcat pe o parte, iar Bed Books și-a propus să rezolve această problemă. Așa încep, de fapt, și problemele. Cărțile sunt tipărite lateral, astfel că nu există pagină stângă și dreaptă, ci partea superioară și cea inferioară. Poftim?

 PC: ebookfriendly.com

3. La data de 31 octombrie 2017 Amazon a lansat un produs absolut fabulos care va face orice cititor fericit. Noul Kidle Oasis este rezistent la apă. Da, da. Ai auzit bine. De acum vei putea să citești fără frică în cadă. Nicio carte nu va avea de suferit de la umiditate și nu există niciun risc, dacă scapi dispozitivul în apă. Totuși, o companie din Japonia, You Bumi, vrea să concureze cu acest produs și a inventat, n-o să-ți vină să crezi, un sac impermeabil pentru cartea ta.

 PC: www.ebay.com

4. Scriam la început despre tabieturi. Ei bine, câți dintre voi s-au încumetat vreodată să citească în timp ce merge cu bicicleta? Niciodată? Nici eu n-aș face-o. Dar, probabil, există și din cei care se încumetă, dacă pe piață a fost lansat produsul Bike Book Holder. Ți-ai agățat cartea de ghidon și nu te mai uiți la drum. Perfect!

 PC: www.performancebike.com

5. Visăm la unghere special amenajate pentru a ne refugia în cărți, dar ce zici de un colț pentagonal destinat lecturii? Uită de funcționalitate și confort!

 PC: www.ofdesign.net

6. Oamenii lenoși, printre care sunt și eu, au acum posibilitatea să se bucure de un produs care-ți permite să citești în pat în poziție orizontală fără să fii nevoită să-ți ții capul sprijinit pentru a dibui literele într-o carte. Cum? Ți-ai pus ochelarii din fotografie care transformă imaginea și-o oglindesc într-un unghi de 90 de grade.

 PC: www.amazon.com

7. Pentru cei mai capricioși cititori există un produs minune. Fotoliul care are încorporat buzunare mari pentru cărți, un suport pentru pahare, o lampă, intensitatea căreia poate fi reglată, și, bonus, un sistem care-ți face masaj. Incredibil, da?

 PC: www.droold.com

MPC: www.amazon.com

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE