READING

7 site-uri de unde poți descărca gratuit cărți aud...

7 site-uri de unde poți descărca gratuit cărți audio

Am întocmit o listă cu resurse online de unde puteți descărca gratuit cărți electronice , apoi alta de unde puteți descărca cărți de dragoste, iar acum a venit rândul și cărților audio.

N-o fi vocea mamei care-ți spune povești înainte de culcare, dar cărțile audio sunt o metodă perfectă de a consuma literatură pentru cei care duc lipsă de timp. În mașină, pe drum, în timp ce muncești sau oriunde nu te-ai afla. În plus, cărțile audio nu necesită loc adițional în geanta ta. Suntem de părerea că orice metodă este bună, atâta timp cât nu te lași de citit.

Așadar, n-am găsit prea multe resurse gratuite în limba română, în schimb găsiți o mulțime în limba engleză.

Cărți audio

Găsești aici o serie de cărți în limba română ale clasicilor și nu doar. Îți stau la dispoziție atât autori români, cât și universali.

Project Gutenberg

O listă impunătoare de cărți audio găsești și pe site-ul Gutenberg. Ba chiar poți deveni voluntar și înregistra independent o carte, apoi stoca pe site. Alte cărți sunt înregistrate cu o voce generată de calculator.

Librivox

Librivox este destinat în întregime cărților audio. Așa ca și Project Gutenberg – cele două platforme colaborează – Librivox oferă șansa să-ți înregistrezi individual vocea și mai apoi să încarci cartea lecturată pe site. Găsești pe această platformă cărți ale clasicilor și nu doar.

Open Culture

Acest site este o bază de date cu toate resursele online gratuite disponibile, pornind de la cărți electronice, filme și terminând cu niște cursuri online pentru afaceriștii începători și nu doar. Tot aici găsești și 700 de cărți audio gratuite cu link-uri către site-urile de unde pot fi descărcate.

Loyal Books 

Toate genurile de literatură aranjate minuțios pe categorii le găsiți pe acest site. Autorii acestei platforme îți propun nu doar cărți audio, ci și cărți electronice, pornind de la ficțiune pentru copii și terminând cu volume despre religie și filozofie.

Learn Out Loud

Learn Out Loud are peste 50.000 de cărți audio și video educaționale. Găsești beletristică, cărți istorice, filozofie, cărți motivaționale, știință, business și limbi străine.

Lit2Go

Lit2Go este o colecție gratuită de povești și poeme în format MP3. Site-ul îți mai oferă oportunitatea să descarci textele și în format PDF.

Enjoy your reading!

sursa foto: Getty Images

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE