READING

7 site-uri pentru a citi sau descărca gratuit cărț...

7 site-uri pentru a citi sau descărca gratuit cărți de dragoste

Am întocmit anterior o listă despre cele mai bune resurse online de unde puteți descărca sau citi legal și gratuit cărți. Și cum cererea a fost mare, noi ne-am supus nevoilor voastre și am creat o altă listă de resurse pentru amatorii de romance. Sigur, oferta este la fel de variată pentru acest tip de literatură, dar mai mult pentru cunoscătorii de limba engleză.

Cele mai multe cărți în limba română le găsiți pe Wattpad – raiul pentru amatorii de chicklit, ficțiunea pentru adolescenți, fanfiction, romane de dragoste, cărțile cu vampiri și alte creaturi. Găsiți acolo peste 40 de milioane de povești.

Următorul site pe listă este Free Online Novels care, deși propune literatură de tot genul, are o listă impunătoare de romance. De fapt, acest site este o platformă construită pentru a facilita comunicarea dintre scriitorii care sunt la început de carieră și cititori.

Chiar dacă All Romance este o librărie online, vei găsi acolo și peste 400 de cărți electronice gratuite. Exact ca și în cazul Wattpad, librăria îți pune la dispoziție romane de dragoste, chicklit și ficțiunea cu vampiri sau vârcolaci.

Tot soiul de volume romance le găsiți și pe Public Bookshelf cu peste 600 de cărți disponibile pentru a fi citite online. Site-ul îți mai oferă oportunitatea să scrii propriul roman de dragoste 🙂

Harlequin este una dintre cele mai cunoscute edituri care publică cărți pentru femei. Lunar scot de sub tipar circa 110 titluri de carte în 34 limbi. De asta își permit să ofere o varietate impresionantă de cărți gratuite online.

Ultima din această listă este Literature Page cu o listă mai mică de cărți romance, dar care aparțin clasicilor precum Virginia Woolf, Jane Austen, Edith Wharton și Emily Bronte.

Lecturi bune vă doresc!

sursa foto: www.gbtimes.com

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE