READING

A fost lansat jocul bazat pe nuvelele lui Franz Ka...

A fost lansat jocul bazat pe nuvelele lui Franz Kafka

Compania Daedalic Entertainment și developerul Denis Galanin au lansat în aprilie jocul dedicat marelui nuvelist german Franz Kafka. Jocul, Franz Kafka Videogame, s-a bucurat de laudele criticilor și s-a pricopsit deja cu două premii, printre care și titlul de Jocul Anului acordat de Intel®.

Protagonistul, pe nume K., primește o ofertă de muncă care-l forțează să pornească într-o călătorie de lungă distanță. Acest eveniment îi schimbă viața și, spre surprinderea lui, înțelege că viața dincolo de pământurile sale natale nu este la fel de normală pe cât credea.

K. se ciocnește cu lucruri bizare în călătoria sa, toate inspirate de textele scriitorului. Veți întâlni imagini din Metamorfoza, Castelul, Procesul și America, toate quest-urile îmbinând teme existențialiste, absurde și suprarealiste. Developerii nu s-au oprit aici, ci au mai folosit și pasaje/citate reprezentative din cărțile lui.

Jocul este disponibil pentru iOS, PC, Mac și Linux și poate fi cumpărat cu 2,99$. Puteți vizita site-ul oficial pentru mai multe informații.

PC: www.kafkagame.blogspot.md

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE