READING

Amazon a lansat un Kindle care nu se teme de apă

Amazon a lansat un Kindle care nu se teme de apă

La data de 31 octombrie 2017 Amazon a lansat un produs absolut fabulos care va face orice cititor fericit. Noul Kidle Oasis este rezistent la apă. Da, da. Ai auzit bine. De acum vei putea să citești fără frică în cadă. Nicio carte nu va avea de suferit de la umiditate și nu există niciun risc dacă scapi dispozitivul în apă.

Această carte electronică deține rating-ul IPX8 de rezistență la apă. Asta înseamnă că poți băga Kindle-ul în apă la o adâncime de 2 metri și-l ține acolo pentru o oră. Dispozitivul tău nu va păți absolut nimic.

Dar asta nu este tot. Noul Kindle Oasis îți mai oferă posibilitatea să asculți și cărți audio, un feature inexistent până acum. Totuși, dispozitivul nu are intrare pentru căști, ci funcționează pe bază de bluetooth. Îți conectezi căștile de la distanță și ești gata să asculți zeci și sute de cărți.

Știu, sună ca într-o reclamă de antiperspirant, dar sunt extrem de entuziasmată, luând în considerație că urmează să citesc în cadă nestingherit.

Prețul de lansare este de 350 de dolari.

PC: www.businessinsider.com

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE