READING

Bibliotecă digitală la Aeroportul Internațional Ch...

Bibliotecă digitală la Aeroportul Internațional Chișinău

O inițiativă nemaipomenită pentru Republica Moldova: vizitatorii și clienții Aeroportului Internațional Chișinău pot avea clipe de culturalizare și lectură în sala de așteptare! Și asta pentru că în incinta aeroportului a fost lansată o bibliotecă digitală cu acces gratuit.

Tot ce trebuie să facă doritorii de a citi cărțile disponibile este să se contecteze la wi-fi-ul gratuit din aeroport, să descarce aplicația Bookmate, disponibilă pe Android și iOS, și să aleagă una dintre cele 850.000 de volume disponibile.

PC: airport.md

Potrivit Avia Invest, compania care administrează aeroportul, cărțile sunt disponibile în 12 limbi. Este vorba despre detective, biografii și literatură clasică.

„Ne place să fim în pas cu noile tehnologii şi astfel să răspundem cerinţelor pasagerilor, încurajându-i să petreacă timpul în sala de aşteptare într-un mod cât mai interesant și util.  Mai mult decât atât, cărţile vor fi disponibile pentru lectură inclusiv în timpul zborului”, a menţionat Directorul General „Avia Invest”, Petru Jardan.

Din păcate cărțile gratuite sunt disponibile pentru cititorii aeroportului doar 3 zile. Asta înseamnă că azi, 15 ianuarie, este ultima zi. Îmi pare rău că așa o inițiativă faină, cu un scop atât de important, este oferită publicului doar pentru 3 zile.

sursa: www.airport.md

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE