READING

Câteva moduri în care poți să-ți amenajezi un colț...

Câteva moduri în care poți să-ți amenajezi un colțișor în casă dedicat lecturii

În mare parte citim pe unde apucăm, fie că este vorba de o cafenea, un rând imens la poștă, pe stradă, în transportul public etc. Dar, cu toate că ne conformăm ritmului alert zilnic, nimic nu se compară cu un ungher personalizat acasă și ascuns de ochii lumii în zeci de perne pufoase. Cu siguranță acesta-i un scenariu ideal. Iar dacă până acum nu aveți unul, dar dispuneți de un dulap de care nu aveți nevoie sau de un colțișor ciudat pe care nu știți cum să-l decorați, avem noi câteva sugestii care vă vor permite să modificați locul într-un sanctuar personal unde să vă adăpostiți pe orice vreme și să vă faceți timp pentru voi înșivă.

Așadar, mai jos dispuneți de câteva exemple sugestive despre cum puteți să vă transformați ora obișnuită de lectură într-o experiență și mai plăcută, dacă asta mai este cumva posibil.

1. Căutați un loc cu cât mai multă lumină, apoi instalați acolo un fotoliu, niște plante suculente, o cuvertură colorată și o sursă artificială de lumină în cazul în care obișnuiți să citiți seara.

 PC: www.apartmenttherapy.com
 PC: www.houzz.com

2. O altă metodă de a construi un astfel de ungher sunt paleții. Materialul este ieftin, n-ai nevoie de prea multă îndemânare ca să poți construi ceva din el și-l poți colora în ce culoare îți poftește inima. În plus, îți mai poți construi și rafturi din el. Veți obține același rezultat ca și în imaginile următoare, dar nu uitați că mai contează și alegerea textilelor. Saltele și pernuțe colorate pe un suport alb din paleți. Varianta bugetară perfectă.

 PC: www.instagram.com/@interior_spiration
 PC: www.theletteredcottage.net
 PC: www.marthastewart.com

3. Puteți opta și pentru hamacuri.

 PC: www.refinery29.com
 PC: www.apartmenttherapy.com

4. În cazul în care nu vreți un suport din paleți, puteți opta doar pentru saltele și pernuțe.

 PC: www.thefashionmedley.com

5. Iar dacă dintre toate aceste variante n-ați găsit una pe potrivă, atunci puteți opta pentru un wigwam contruit din stofă transparentă. S-ar putea să fie varianta ideală.

 PC: www.houzz.com

Care variantă vă pare cea mai potrivită? Nu uitați să ne trimiteți în comentarii pozele cu ungherele voastre dedicate lecturii.

MPC: www.hgtv.com

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE