READING

Cele mai cumpărate cărți de moldoveni în 2016

Cele mai cumpărate cărți de moldoveni în 2016

Moldovenii au o slăbiciune pentru romanele de dragoste. O spune topul celor mai bine vândute cărți din 2016. O spun și librarii pe care i-am terorizat timp de câteva săptămâni ca să-mi dea aceste date. Așadar, „De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga și „Fluturi” de Irina Binder se află în fruntea clasamentului, dar nu cred că mare v-a fost mirarea.

Conform datelor pe care le-am primit de la librari, Vitali Cipileaga a vândut cele mai multe cărți în 2016 în librăriile Cartier și librăria „Făt-Frumos”, iar pe locul 2 în topul vânzărilor este Irina Binder cu volumele „Fluturi”.

Librăriile Cartier au depășit un număr record de vânzări și cu „Amintiri din viitor” de Andreea Russo, unde mai pui că și la librăria „Făt-Frumos” a făcut ravagii, însă de această dată cu cartea abia lansată „Fata cu vise alb negru”.

În rețeaua de librării „Librarius” în topul celor mai vândute cărți ale anului 2016, pe lângă cele menționate mai sus, se numără și altele: „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija, „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, „Cămașa lui” de Augustina Șiman, „Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki, „Secretele succesului” de Dale Carnegie, „Jurnalul unui puști” de Jeff Kinney, „Însemnările unei puștoaice” de Rachel Renée Russell, „Invitație la vals” de Mihail Drumeș, Harry Potter și Piatra Filozofală” de J. K. Rowling, „Alchimistul” de Paulo Coelho, „Sub aceeași stea” de John Green și „Fata din tren” de Paula J. Hawkins.

La fel de bine vândute în librăriile din țară sunt și celebrele cărți pentru copii „Albinuța” de Grigore Vieru și „Isprăvile lui Guguță” de Spiridon Vangheli.

N-am să mă bag să judec preferințele noastre în materie de carte, pentru asta există judecata de apoi 🙂 Totuși, vă doresc în noul an cărți serioase și pătrunzătoare care să vă zguduie neuronii și să vă răstoarne lumea. Pentru că o carte bună te face să gândești în primul rând.

Sărbători fericite!

Comentarii

comentarii


Sunt suma a ceea ce am citit și a oamenilor pe care i-am întâlnit. Follow on Instagram @vicamudreac.vm

RELATED POST

  1. Anastasia

    28 December

    Foarte bine menționat la sfârșit😉
    de ar fi cumpărate cu aşa succes și cărțile valoroase….

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE