READING

Concurs! Arată-ne cărțile din vacanța ta și noi te...

Concurs! Arată-ne cărțile din vacanța ta și noi te premiem

La noi în echipă vara a fost așteptată aproape cu nervozitate. Am punctat pe hartă câteva destinații, am pregătit bagajele și suntem gata să luăm cu asalt orice destinație. Iar cum orice bookaholic care se respectă nu se pornește într-o vacanță fără o carte, ne-am gândit că este perioada tocmai potrivită pentru a porni și un concurs pe măsură.

Concursul va dura trei luni de zile, iar la fiecare sfârșit de lună vom anunța câte un câștigător care se va alege cu două cărți.

Te întrebi acum ce ai de făcut? Lucrurile sunt extraordinar de simple:

  1. Faci o poză creativă cu cartea din vacanța ta;
  2. O postezi pe Instagram sau Facebook cu hashtag-urile #haibunmd #carticalatoare;
  3. Pozele trebuie să fie clare;
  4. În descrierea fotografiei indici locul unde a fost făcută poza și titlul cărții;

 

Rămâne deja la discreția ta cum aranjezi cartea, dacă ești prezent/ă în poze sau nu. Ne-ar plăcea să vedem poze din cele mai variante destinații, fie acestea la bunica în nordul Moldovei sau pe o insulă cu aborigeni. Cea mai faină fotografie va fi selectată de echipa HaiBun, iar criteriile de selecție vor plana în jurul creativității, unicității și clarității pozei. Bunăoară, așa cum a făcut Veronica în poza de mai jos.

Pentru iunie ți-am pregătit două titluri de carte: Ritornela foamei de Jean-Marie Gustave Le Clézio și Zile liniștite la Clichy de Henry Miller. Primul câștigător va fi anunțat la data de 30 iunie.

Așteptăm cu nerăbdare fotografiile tale! Vacanță frumoasă.

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE