READING

Concurs de scriere creativă. Devino personaj din U...

Concurs de scriere creativă. Devino personaj din Urzeala Tronurilor

Atenție! Se caută oameni talentați pentru noul concurs de scriere creativă. Tu ești unul dintre ei? Atunci trebuie să te anunțăm că astăzi, cu ocazia zilei Dear Diary Day (n.r. Dragă Jurnal), dăm startul unei competiții creative în care îți vom testa abilitățile scriitoricești.

Ideea acestui concurs a apărut după ce multe dintre noi au suspinat trist în urma ultimului episod din Urzeala Tronurilor. Știm că până la următorul sezon a mai rămas aproximativ un an (HBO nu ne cruță, așa cum nici G.R.R.Martin nu-și cruță personajele), de asta am hotărât să folosim acest timp în mod util, lansând concursul „Devino personaj din Urzeala Tronurilor”. Ai să ne întrebi ce legătură are cu Dear Diary Day? Fii atent.

Condițiile acestui concurs sunt simple. Trebuie să intri în pielea personajului tău preferat din Urzeala Tronurilor (Jon Snow, Daenerys Targaryen, Arya Stark etc.) și să scrii un text de 500 de cuvinte (nici mai mult, dar nici mai puțin) de parcă acesta și-ar fi scris propriile trăiri într-un jurnal intim, după formatul:

„Dragă jurnal,

…”

P.S. Nu uitați să semnați textul la final cu numele personajului.

Iar noi, cei de la HaiBun, împreună cu prietenii noștri de la editura Nemira promitem câștigătorului pachetul cu volumele 1-3 din seria „Cântec de Gheață și Foc” (ediția 2017). 

Suntem convinse că vor fi mai multe texte memorabile, iar al doilea text care ne va cădea cu tronc, se va pricopsi cu „Cavalerul celor șapte regate”.

Îți vom analiza textul în funcție de următoarele detalii:

  • Coerență;
  • Corectitudine;
  • Construcția frazelor;
  • Ingeniozitate;
  • Umor.

Nu mai aștepta! Descătușează-te și lasă-ți imaginația să perinde prin Westeros de parcă ești unul dintre ei. Luptă în războaie sau implică-te în intrigile de la palat. Tu alegi. Situația descrisă, tema și personajul îți aparțin.

Așteptăm textul tău cu mare drag și nerăbdare la adresa haibun.magazine@gmail.com. Concursul se va încheia la data de 8 octombrie. Aveți aproximativ două săptămâni la dispoziție.

Și așa cum spune Lyanna Mormont: I think we’ve had enough small talk. Why are you (still) here?

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE