READING

CONCURS: „Îmbracă-te cu o carte” și câștigă un set...

CONCURS: „Îmbracă-te cu o carte” și câștigă un set de cărți de la editura Nemira

În perioada asta a anului tot mai mulți oameni aleg să se ascundă prin case în compania unor filme, ceai, prăjiturele, înfofoliți în pulovere și ciorapi moi de lână. Așa-i? Iar dacă tot e frig, atunci de ce să nu te încălzești cu o carte bună? Poate n-o să-ți țină prea mult cald la mâini, dar cu siguranță o să-ți înflăcăreze inima.

Pornind de la această idee, HaiBun și editura Nemira ți-au pregătit daruri de Crăciun. Mai exact, un set minunat de cărți pe care să le citești pe vremea asta magică a sărbătorilor: Crăciunul în cele mai frumoase povestiri, Fetița care a salvat Crăciunul și Partea întunecată a magiei.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cărțile?

Găsește în dulap puloverul tău preferat, iar în biblioteca personală o carte de la Nemira. Combină cele două obiecte într-o fotografie, așa cum îți place ție. Un bun exemplu este fotografia noastră de la cover.

Încarcă apoi fotografia pe contul personal de Instagram cu mesajul „@HaiBun mă îmbracă cu o carte” și hashtag-urile #haibunmd #nemira

Neapărat să adaugi hashtag-urile și să ne etichetezi în imagine. Asta ca să nu ne scape fotografia ta și să devină eligibilă în cadrul acestui concurs.

Câștigătorul va fi ales vineri, 8 decembrie, la ora 18:00. Vom alege fotografia care ne va transmite cele mai „calde și confortabile” senzații.

P.S. Vor fi acceptate fotografiile care îndeplinesc toate condițiile descrise mai sus și, nu uitați, cartea din fotografie trebuie să fie editată doar de Nemira. Cărțile apărute la alte edituri nu sunt eligibile.

Succes!

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE