READING

Coperți alternative pentru Vinilul lui Igor Guzun....

Coperți alternative pentru Vinilul lui Igor Guzun. Cine-i câștigătorul concursului

Ieri HaiBun a ieșit pentru prima data în offline și am organizat evenimentul Books&Wine cu scriitorul Igor Guzun. Tot în cadrul acestui eveniment am organizat și un concurs pe www.haibun.md împreună cu prietenii de la Bestseller care au promis câștigătorului 5 cărți de autori basarabeni.

Condițiile au fost simple. Participanții ne-au trimis coperți create de ei pentru noua carte scrisă de Igor Guzun și care abia urmează să fie lansată. Tot în timpul evenimentului Books&Wine, scriitorul a anunțat și titlul cărții, „BINE”.

Câștigătorul a fost ales de Igor Guzun și este Irina Rusu, bloggeriță și ilustratoare din Cluj. Coperta ei minimalistă are toate șansele să devină „haina” cărții BINE.

 

Irina Rusu

Nici ceilalți participanți la acest concurs, prezenți în timpul evenimentului, nu s-au dus cu mâinile goale. Scriitorul le-a oferit câte un exemplar de Vinil cu autograf.

Așa arată coperțile alternative pentru Vinil în opinia cititorilor:

Nastea Colesnicov

Ivana On

Diana Kaliciuk

Roșca Camelia

Cristina Iamandi

Cristina Calmic

Denis Tiganu

Cristina Racu

Elena Jemna

Dumitru Rău

Natalia Russu

Valerica Bobu

Cristina

Diana Boariu

Cristina Pavelean

Valeria Ceban

Mura Mihai

P.S. Mulțumim pentru efortul și coperțile voastre!

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE