READING

Dăruiește-i o carte lui Alexandru Lebedev de ziua ...

Dăruiește-i o carte lui Alexandru Lebedev de ziua lui

Eu cred că fiecare cititor are câteva sărbători preferate: ziua de naștere, Revelionul, ziua numelui, zilele cu reduceri în librării. De ce? Pentru că este o ocazie unică de a primi cărți în dar.

Uite că fondatorul #diez, Alexandru Lebedev, a avut o idee șmecheră pentru ziua lui de naștere, sărbătorită ieri, și a planificat din timp cadourile pe care vrea să le primească. Într-o postare pe Facebook scrie: „Eu de mai mult timp am ideea că atunci când vine vorba de cadouri, e mai bine să-ți alegi singur ce vrei. Ori vouchere, ori anumite liste online (numa nu bani, banii îs oleacă nu tare memorabili ca cadou). Pentru asta l-am bătut la cap pe Ion Bargan de la Bestseller să-mi creeze așa o pagină, poate o astfel de idee a prinde și în Moldova, atât pentru zile de naștere, cât și pt nunți, cumătrii sau orice alt loc unde treb de dus cadouri. Dacă tare cineva vrea să mă felicite, check it out!” (n.r. ortografie păstrată)

Așa că echipa Bestseller a creat o pagină cu lista de cărți pe care le dorește Alexandru, iar prietenii care doresc să-i cumpere o carte, pot alege din această listă. Totodată, mai putem vedea și „gusturile” în materie de literatură ale unuia dintre cei mai activi oameni de pe Facebook-ul moldovenesc.

Ion Bargan, fondatorul Bestseller, a spus că e prima dată când fac o astfel de listă personalizată pentru o zi de naștere. Până acum Bestseller a oferit așa opțiuni doar pentru nunți și o cumetrii.

Sperăm că după ce strânge toate cadourile, Alex ne va arăta și nouă ce cărți a primit.

P.S. Acum dacă ziua ta de naștere urmează în calendar, nu ezita să-ți faci și tu așa o listă personalizată și să primești cărțile pe care ți le dorești.

PC: Facebook/Alexandru Lebedev

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE