READING

Evenimente literare în această săptămână

Evenimente literare în această săptămână

Dacă ți-ai planificat o călătorie în această lună ori abia la sfârșitul verii, îți poți alina așteptarea cu niște evenimente literare pe care HaiBun le recomandă cu drag.

Poți începe de miercuri cu Distanțe poetice cu Valeria Stoica și Ioana Isac. Promit să vă încânte cu muzică și poezie.

Când? Miercuri, 19:00. Unde? Propaganda Cafe. Intrare gratuită. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot miercuri Dorian Furtună te invită la lansarea cărții „Cugetările unui (ne)cunoscut”. Este o culegere de mici eseuri despre unele stări de-ale noastre, sociale sau existențiale, despre lucrurile care ne provoacă, ne fac traiul amar sau, din contra, ne dau sens vieții.

Când? Miercuri, 18:00. Unde? Biblioteca Națională a Republicii Moldova. Intrare gratuită. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Joi va avea loc Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor pe anul 2016 (ediția 2017). Se vor decerna premiile pentru debut, proză, poezie, dramaturgie, copii și tineret, publicistică, traduceri, eseu, critică și istorie literară.

Când? Joi, 15:00. Unde? Sala cu Oglinzi a Uniunii Scriitorilor. Intrare gratuită. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

În aceeași zi de joi, Radu Poclitari își lansează cartea Hymen /proză puberă pe care îl numește primul roman soft-porn din Republica Moldova.

Când? Joi, 18:30. Unde? Barbar. Intrare gratuită. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vineri ești invitat la o întâlnire cu poetul Maxim Matcovschii din Ucraina. În plus, în cadrul evenimentului vei avea posibilitatea să citești poemele proprii.

Când? Vineri, 18:00. Unde? Atrium Moldova. Intrare gratuită. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sâmbătă poți discuta alături de membrii organizației PAS Youth despre cartea lui George Orwell, Ferma Animalelor.

Când? Sâmbătă, 17:00. Unde? Alexei Mateevici 31, Chișinău. Intrarea este gratuită, dar necesită înregistrare. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Duminică sunteți invitați de autoarea cărții Povestea lui Cosmin, Anastasia Popescu, la o întâlnire offline alături de micuții voștri.

Când? Duminică, 18:00. Unde? Dendrariu. Intrare gratuită. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Să aveți poftă de literatură!

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE