READING

(FOTO) Cărțile de la World Wide InstaMeet

(FOTO) Cărțile de la World Wide InstaMeet

În fiecare an, în întreaga lume au loc InstaMeet-uri pentru a celebra ziua de naștere a Instagramului. Dar ce sunt, de fapt, InstaMeet-urile? Niște întâlniri offline ale instagramerilor la care aceștia fac poze și video împreună și pe care le distribuie ulterior pe platforma deja fenomen. Un InstaMeet poate avea loc oricând și oriunde și reprezintă o oportunitate de a întâlni comunitatea de instagrameri din zona ta geografică și de a interacționa cu oameni creativi care împărtășesc aceeași manie: pozele făcute cu telefonul mobil.

InstaMeet-ul din anul acesta a fost al 14-lea la număr și a avut loc la data de 18 septembrie, tema principală fiind mâncarea. Totuși, pe lângă sutele de prăjituri, fructe, sandwich-uri și picnicuri și-au găsit loc și cărțile. La Chișinău, deja al doilea an consecutiv se organizează un InstaMeet concomitent cu comunitatea globală.

Puteți găsi pe Instagram pozele de la InstaMeet-uri, căutând după următoarele hashtag-uri: #wwim14 și #wwim14md, dar până atunci urmăriți cum au fost surprinse cărțile de către instagrameri la acest global InstaMeet:

Flat ?? . #wwim14 #wwim14indonesia #instameetindonesia #wwim14batam #instameetbatam

A photo posted by Muhammad Zaki (@m_zaki23) on

Ala ala baca buku #WWIM14? #WWIM14Manado #iManado #instameetindonesia #WWIM14Indonesia

A photo posted by maria anggreina (@maria_anggreina) on

Часть интерьера ?#casamasa #WWIM14MD #chisinau #moldova

A photo posted by Аличка (@_ali4ka_) on

Enjoy your meals and let's cath your perfect moment ??? ! (2/2) #wwim14? #wwim14 #wwim14indonesia #wwimbandung #theweekoninstagram

A photo posted by Kelvin Fadillah Wahyu (@pemimpinulung) on

Sursa foto: www.fstoppers.com

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE