READING

O moldoveancă s-a pricopsit cu o carte de la Emma ...

O moldoveancă s-a pricopsit cu o carte de la Emma Watson

Emma a început să ascundă cărți în metrourile din New York și Londra încă din luna noiembrie a anului trecut. Acum cărțile Emmei ajung chiar și pe alte continente datorită susținătoarelor din cadrul clubului de lectură feminist „Our shared shelf” cu un grup de discuție pe Goodreads, tot creat la inițiativa actriței.

@booksonthesubway @booksontheunderground @oursharedshelf #Mom&Me&Mom

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Noi putem doar să visăm să ne pricopsim cu o carte din cele distribuite de Emma, dar unei moldovence i-a surâs norocul și a găsit una la Berlin!

Ivana On a găsit cărțulia „The Color Purple” de Alice Walker. Acum pot s-o zic încrezută: iată cine a primit cel mai bun cadou de Ziua Internațională a Femeii!

„Eram într-o parte a orașului unde pe vremuri era divizată Germania în două părți și acolo era o bucată de zid colorată, iar când m-am uitat mai atent era și o carte nou – nouță în zid!”

Neașteptat pentru Ivana, cartea a venit la pachet și cu un mesaj personalizat:

„Dear friend,

Happy International Women’s Day!!

Book Fairies are hiding reads from my Feminist Book Club “Our shared shelf” in cities all over the world today.

Congratulations on finding one!

I hope you enjoy this book and I’d encourage you, when you’re finished to leave it somewhere to the next person to find.

I’d love to know what you think. Please head to goodreads.com/oursharedshelf or use #IWDoursharedshelf on social media to join the discussion!

Love,

Emma (Watson)

NYC, March 2017”

Ne rămâne doar să sperăm că Ivana, la rândul ei, va lăsa cartea undeva prin Chișinău, dar nu înainte de a se bucura de o minunată și memorabilă lectură!

MPC: www.cnn.com

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE