READING

O treime din cărțile erotice sunt cumpărate de băr...

O treime din cărțile erotice sunt cumpărate de bărbați

Romanele de dragoste au fost dintotdeauna considerate exclusiv privilegiul femeilor, iar asta pentru că era imposibil să colectezi niște statistici clare în vederea determinării tipului de cititori al acestui gen. Acum s-a întâmplat!

Compania canadiană audiobooks.com anunță că literatura erotică ocupă o treime din piața de carte, iar o parte din ascultătorii acestui gen sunt bărbați și numărul amatorilor de aceste lecturi picante printre bărbați crește. Dacă-n 2015 doar 24% din bărbați optau pentru romanele erotice sau de dragoste, atunci în 2016 numărul lor a crescut la 30%, iar în 2017 — 32%. Un sfert din cărțile Fifty shades of Grey au fost cumpărate tocmai de audiența masculină (25%), în timp ce romanul Touch Me Gently de J. R. Loveless a ieșit pe locul doi după numărul de descărcări.

Cel mai interesant este faptul că asemenea cărți sunt ascultate, de cele mai multe ori, în timpul orelor de lucru și în timp ce se duc la muncă sau se întorc acasă, între 8:00 — 10:00 și 16:00 — 18:00.

„Bărbații au gustat din acest gen de literatură. Este amuzant să-ți imaginezi că toți acești bărbați serioși și cu fețe concentrate, care stau vizavi de tine, ascultă astfel de cărți. Asta-i una din părțile bune ale cărților audio. Puteți asculta orice vă doriți și nimeni nu se va uita la copertă și nu va afla ce vă distrează cu adevărat”, spune Ian Small, CEO Audiobooks.com.

Dacă vi s-a făcut poftă de literatură erotică în urma acestei curiozități, atunci vedeți în acest articol, semnat de noi, o serie de recomandări cu lecturi pe care trebuie să le citești după 18 ani.

sursa: www.thebookseller.com

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE