READING

Prima aplicație în limba română care te ajută să o...

Prima aplicație în limba română care te ajută să obții o dicție perfectă

Dicție.ro este o aplicație destinată exclusiv vorbitorilor de limbă română și te ajută să faci exerciții de dicție fără profesor. În plus, aplicația îți oferă posibilitatea de a-ți testa cunoștințele de gramatică, dar și de a primi sfaturi de la profesioniștii din domeniu.

Aplicația a fost concepută de către Carmen Ivanov în colaborare cu o echipă de programatori, ea fiind unul dintre cei mai cunoscuți traineri de dicție din România, deci putem avea încredere în utilitatea aplicației.

Aplicația este divizată în 4 compartimente:

Quiz – cel mai fain feature după părerea mea, căci aici îți testezi cunoștințele de gramatică. Această secțiune îți propune peste 700 de întrebări cu greșeli comise frecvent de către vorbitorii de limbă română.

Exersează – cuprinde un șir de exerciții de dicție menite să-ți îmbunătățească modul de a pronunța cuvintele și silabele, ritmul și tonul vocii. Aceste exerciții sunt disponibile și în format audio pentru a oferi utilizatorilor și exemple practice în ceea ce privește pronunția.

Testează-ți dicția – este secțiunea care îți propune să fii evaluat de către traineri de dicție profesioniști, fiind unicul feature pentru care trebuie să plătești. În această secțiune vei fi pus să citești cu voce tare un text, în timp ce vocea îți este înregistrată. Aplicația va trimite automat fișierul audio profesorilor de dicție care, în 48 de ore, îți vor expedia un feedback în legătură cu problemele pe care le comiți.

Blog – în această secțiune vei găsi articole din domeniu menite să te ajute să scrii și să vorbești corect.

Dicție.ro poate fi descărcată de pe App Store și de pe Google Play.

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE