READING

Recomandări de cadouri, pentru bookaholici, pe car...

Recomandări de cadouri, pentru bookaholici, pe care le găsești la Chișinău

Într-un articol anterior recomandam o selecție de cărți potrivite să le dăruiește de Crăciun, dar sunt sigură că printre noi mai există bookaholici care sunt îndrăgostiți și de tot soiul de accesorii sau birotică. De asta ne-am orientat repejor în spațiu pentru a vă oferi și sugestii în acest sens. Asta pentru că braduțului de Crăciun nu-i place să stea singur.

1. Primul pe lista noastră de recomandări este magazinul August Lifestyle Store unde găsești o serie de branduri autohtone. Dar astăzi nu vreau să vă recomand colecțiile de îmbrăcăminte absolut superbe, ci niște detalii care s-ar potrivi perfect pentru decor în compania unei cărți.

Bunăoară, ceștile de la Arcadi Ceramics perfecte pentru cafeaua de dimineață. Le găsiți la prețul de 180 de lei bucata. Puteți improviza și seturi, iar culorile aprinse îți vor înflăcăra zilele reci de iarnă.

 PC: Facebook/AUGUST Lifestyle Store

Tot la August Lifestyle Store găsești niște carnete cu iz de brad și sărbătoare de la ilustratoarea Helga Wigandt. Te va costa doar 80 de lei bucata.

 PC: Facebook/helga.wigandt

Adresa: strada Pușkin intersecție cu 31 August 1989, intrarea lângă clubul Albion

2. Online aveți șansa să puneți mâna și pe o geantă bookletta (au livrare internațională), accesoriul nelipsit al unei cititoare de cursă lungă. Nouă ne plac rucsacurile, unde vor încăpea, cu siguranță, câte două sau trei din romanele noastre preferate.

Pentru un rucsac vei plăti 107 euro, echivalentul a 2150 MDL.

 PC: www.bookletta.com

Adresa: www.bookletta.com

3. Magazinul Art Story, pe lângă faptul că are o vitrină creativă în orice anotimp, îți oferă accesorii pe care ți le vei dori acasă. Imaginează-ți alături bufnița din imagine (180 de lei), simbol al înțelepciunii, un ceai fierbinte și o carte bună. Crăciunul așa trebuie să arate. Mai găsiți la ei o sumedenie de bibelouri.

 PC: Facebook/Art Story

Adresa: strada V. Alecsandri 57

4. La DADA Books, anticariat online, găsești niște semne de carte drăguțe, o bună parte din ele având ilustrate tablourile faimoșilor pictori. Toate la prețul modic de 12 lei.

 PC: Facebook/DADA Books

Adresa: scrieți pe pagina lor de Facebook, DADA books

5. Dacă aveți prieteni care sunt fani înflăcărați ai unui scriitor, atunci puteți printa o poză (cele vintage sunt mai faine), apoi căutați rame frumoase la molDeco. Prețurile variază, de asta vă recomandăm să mergeți la magazinul lor.

 PC: www.moldeco.md

Adresa: strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 57

6. La Eclair – Tea, Decor & Lifestyle Shop îți poți împacheta cum se cuvine cadourile. Bentițe, cutii, cartonașe cu mesaje personalizate, toate începând cu 30 de lei.

 PC: www.eclair.md

Adresa: strada Mihai Eminescu 30

7. Zilele acestea am descoperit și site-ul www.kiwi.md. Încă n-am făcut nicio comandă de la ei, dar am găsit niște chestiuțe drăguțe pentru cititori. Au un safeu de forma unei cărți (347 lei), un scratch map (317 lei) pentru că mulți dintre bookaholici mai sunt și călători înfocați, dar și un ceas de birou, tot având forma unei cărți (384 lei).

Să aveți o sărbătoare frumoasă, iar dacă mai aveți sugestii, nu ezitați să ne scrieți în comentarii.

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE