READING

Reduceri de 50 la sută în librăriile Cartier

Reduceri de 50 la sută în librăriile Cartier

Editura Cartier împlinește la data de 3 martie tocmai 22 de ani, timp în care a reușit să educe câteva generații de cititori și să publice 1679 de titluri cu un tiraj de 8.674.686 de exemplare.

Cu acest prilej ești invitat la Noaptea cărților deschise unde poți să faci rost de volume cu reduceri de până la 50%. Te mai așteaptă lansări de carte, maraton poetic, dichis, sesiune de autografe, dar și decernarea premiului Om de Cuvânt 2017 pe care editura Cartier îl acordă din anul 2013.

Așadar, ești așteptat la Librăria din Centru și Librăria din Hol, vineri, începând cu ora 9:00 și până la 23:30 și completează-ți biblioteca cu autori autohtoni și nu doar.

Iar dacă încă nu știi ce cărți vrei să cumperi, Gheorge Erizanu îți sugerează pe blog titlurile care au apărut în cei 22 de ani de activitate a Cartierului.

Noi vom fi acolo!

PC: www.ziarulnational.md

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE