Reduceri la cărți de Ziua Copilului

La data de 1 iunie, în Moldova, este sărbătorită Ziua Copilului. De regulă, părinții lasă toate treburile casei și își dedică toată ziua copiilor și caută cele mai tari distracții ori activități. Din „azi facem tot ce vrei tu” nu lipsește nici „azi trebuie să-i luăm copilului și un cadou”. Noi credem că cel mai bun cadou pentru copilul tău ar putea fi o carte. Iar noutatea bună e că, la 1 iunie, mai multe librării locale vor avea reduceri și oferte speciale la cărțile pentru copii.

Librarius ne-a anunțat că în perioada 25 mai – 6 iunie, făcând cumpărături în rețeaua lor de librării, vei primi următoarele reduceri: cumpără până la 500 de lei și primește 5% reducere ori cumpără mai mult de 500 de lei și primește 10% reducere. Reducerea nu se aplică la cartele de reîncărcare, certificate cadou și servicii online!

Librăria Bestseller a anunțat reduceri de până la 50% la cărțile pentru copii. Promoția va avea loc în perioada 1 – 8 iunie.

În librăriile Pro Noi vor fi reduceri de 10% la toate cărțile și rechizitele, inclusiv la cărțile pentru copii. Oferta lor este valabilă în perioada 1 iunie – 3 iunie.

La editura Litera și în magazinul lor online vor fi reduceri de 20% la toate cărțile pentru copii.

Editura Prut, specializată în carte pentru copii, ne-a anunțat că 1 iunie este o zi specială pentru ei, aceasta fiind și ziua de naștere a editurii. Astfel, în perioada 31 mai – 2 iunie, ei vor oferi reduceri de 20% la toate cărțile. Pe lângă asta, vor avea și un eveniment la Biblioteca Ion Creangă. Scriitorii invitați la eveniment sunt Iulian Filip și Vasile Romanciuc.

La Bookstore.md toate cărțile vor avea o reducere de 25%.

În această zi nu uita și de copilul din tine!

*Articolul va fi actualizat imediat cum apar și alte oferte.

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE