READING

Start Bookfest: ce vă așteaptă în acest an la cel ...

Start Bookfest: ce vă așteaptă în acest an la cel mai mare târg de carte din Moldova

Sfârșitul verii este în fiecare an o perioadă destul de agitată. Avem un șir de sărbători naționale, piețele și magazinele forfotesc de părinți și copii în căutare de tot-de-ce-ai-nevoie-pentru-școală, dar și orașul devine aglomerat odată cu întoarcerea cetățenilor din vacanțe. Dar pentru cititori, sfârșitul verii aduce un eveniment mult mai important – BOOKFEST.

Eveniment de anvergură pentru toți pasionații de lectură, Salonul de Carte Bookfest trece iarăși Prutul și te așteaptă între 29 august și 2 septembrie la pavilionul Moldexpo cu peste 50.000 de titluri de carte.

Deschiderea salonului va avea loc la ora 12:00 pe data de 29 august și va aduce în fața vizitatorilor personalități importante ale scenei culturale din România și Moldova. Salonul din acest an marchează Centeranul Marii Uniri, astfel, una dintre cele mai importante lansări de carte va fi Marea istorie ilustrată a României şi a Republicii Moldova, coordonată de istoricii Ioan Aurel Pop și Ioan Bolovan, apărută la editura Litera. Cartea, o ediție revizuită a volumului inițial, va fi prezentată de chiar fondatorul editurii Litera, Anatol Vidrașcu. Printre alte lansări importante se numără și cea de la editura Humanitas – volumul colectiv Vin rușii, invitați sunt jurnaliștii Vitalie Ciobanu și Marian Voicu.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău este și o bună ocazie pentru toți părinții și copiii să își facă stocul de cărți școlare pentru anul de învățământ care începe pe 3 septembrie. Organizatorii promit reduceri de prețuri și de 60% la unele standuri, ceea ce reprezintă un avantaj enorm pentru orice cumpărător (rămâne să verificăm reducerile). Iar evenimentele pregătite pentru aceste cinci zile de Bookfest Chișinău sunt încă un motiv solid pentru ca Pavilionul Central de la Moldexpo să fie plin de oameni pe întreaga perioadă.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău va putea fi vizitat zilnic între 10:00 – 20:00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Având deja experiența de a merge la târguri de carte de o astfel de anvergură, am pregătit anul trecut un articol cu sfaturi pentru a profita la maxim de Bookfest.  Îl puteți accesa aici.

Nu uitați să împărtășiți cu noi experiența voastră de la Bookfest punând tag paginilor HaiBun de pe Facebook și Instagram în postările voastre de pe aceste platforme.

Ne vedem la BOOKFEST!

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

  1. Corina

    29 August

    Multumesc mult pentru informatie!!! Nu as fi stiut… lucrez toata ziua.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE