READING

Terase din Chișinău unde poți citi nestingherit în...

Terase din Chișinău unde poți citi nestingherit în această vară

Vară, soare, lene! Ce mai poți face în acest anotimp ca să treacă canicula mai ușor și fără durere? Bingo! Să citești cărți și să te răcorești cu o limonadă, iar cel mai potrivit loc pentru asta sunt unele terase din Chișinău.

*Vă rog să rețineți că acest top este unul subiectiv și l-am încropit după lungi căutări de terase confortabile, liniștite și cu puțină lume, care să-mi permită să deschid cartea fără să fiu distrasă. Dacă aveți și voi sugestii, nu ezitați să le scrieți în comentarii.

1. Terasa Uptown Cafe

Ești în curte, ascuns de lume, cu ventilatorul inclus și multă liniște în timpul zilei. Ingredientele perfecte pentru câteva ore de lectură, unde mai pui că au și o limonadă pe cinste!

Strada: Pușkin 10

 PC: www.orasulmeu.md

2. Terasa Pani Pit

Terasa asta are câteva lucruri minunate. Este dosită într-o curte și nu vei fi deranjat de trecători. Pe fundal se aude jazz și au deserturi delicioase.

Strada: 31 August 1989 115

 PC: Facebook/Pani Pit

3. Terasa Kira’s.

Da, nu este un loc izolat, dar drumul pe strada Veronica Micle este practic pustiu și foarte puține mașini îți vor deranja lectura. Recomand să mergeți seara, atunci când soarele nu arde atât de intens, veți admira teatrul Luceafărul și alteori veți avea parte și de muzică live.

Strada: Veronica Micle 7

 PC: Facebook/Kira’s Club

4. Terasa Room Cafe

Este un locșor fain, tocmai pentru priveliștea pe care ți-o oferă. Vezi Chișinăul de la înălțime și te mai bucuri de liniște în compania cărții tale. De preferat să mergi la amiază sau puțin după ora 4.

Strada: Kiev 16/1

 PC: Facebook/Room Cafe

5. Terasa WolfBros

Retrasă, fără fițe, terasa WolfBros îți va aminti nițel de localurile boeme, loc perfect pentru o amiază care abundă în lectură. Seara este mai aglomerat și-ți va fi mai greu să te concentrezi. Alege să citești la amiază.

Strada: Alexandru Bernardazzi 64

6. Terasa Propaganda Cafe

E la drum, dar decorul așa și te îmbie să deschizi o carte. Am citit acolo de câteva ori și n-am regretat. Deci, mergeți fără frică și rezervați o masă pentru întreaga zi.

Strada: A. Șciusev 70

 PC: Facebook/Propaganda Cafe

7. Terasa Creme de la Creme

Ți-ai luat o prăjitură și o cafea, ai deschis cartea și te-ai pierdut printre pagini. Minunată terasă pentru câteva ore de lectură.

Strada: Alexandru cel Bun 98A

 PC: Fest.md

Vacanță frumoasă!

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE