READING

Ți-ar plăcea să bei ceai cu Jane Austen sau Mark T...

Ți-ar plăcea să bei ceai cu Jane Austen sau Mark Twain?

Zilele acestea am accesat magazinul online etsy.com, unde poți găsi o sumedenie de lucruri originale pentru bookaholicul din tine. Așa am descoperit LiteraryTeaCo, o companie din Australia care produce ceaiuri inspirate de scriitorii celebri. Poți citi Hamlet cu un ceai William Shakespeare. Poți savura Marele Gatsby cu un ceai F. Scott Fitzgerald. Or, poți opta pentru Stăpânul Inelelor și un ceai J.R.R.Tolkien.

Producătorii spun că aceste ceaiuri sunt organice și au o aromă unică și îmbătătoare, iar printre cele mai populare amestecuri se numără ceaiul inspirat de Jane Austen (petale de trandafir), Sherlock Holmes (vanilie și ciocolată) și Emily Brontë (floare de piersic).

Compania oferă, de fapt, aproape 50 de tipuri de ceai, fiind împărțite în două ediții. Prima ediție a fost inspirată de Agatha Christie, Arthur Conan Doyle, Bram Stoker, Charles Dickens, Edgar Allan Poe, Fiodor Dostoevski, F. Scott Fitzgerald, James Joyce, Jane Austen, Mark Twain și alții. A doua ediție îi are în vizor pe Alexandre Dumas, D.H. Lawrence, Homer, Jules Verne, Platon, Robert Louis Stevenson, Rudyard Kipling, Thomas Hardy și Virginia Woolf.

Te simți tentat/ă? Prețul unei cutii ajunge aproximativ la 20 de dolari, iar magazinul Etsy mai are și livrare internațională. Îți poți face ție o bucurie sau unui prieten care este cititor înfocat.

PC: www.literarytea.com

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE