READING

Vizitează Biblioteca Națională pe întuneric la Noc...

Vizitează Biblioteca Națională pe întuneric la Nocturna Bibliotecilor

Noutăți bune pentru cititori și cei care încă mai iubesc și vizitează bibliotecile. Vineri, 29 septembrie, va avea loc Nocturna Bibliotecilor cu motto-ul „Bucuria lecturii se recâștigă la bibliotecă”. În cadrul evenimentului, Biblioteca Națională (str. 31 August 1989, nr. 78A) își va deschide ușile pentru vizitatori nu după programul obișnuit, ci de la ora 16:00 și va primi oaspeți până la ora 21:00.

Organizatorii spun că publicul iubitor de carte și lectură va putea beneficia pe toată durata evenimentului de serviciile oferite de specialiștii bibliotecii, iar programul va include o serie de activități, vizite ghidate în sălile bibliotecii, numeroase expoziții de carte veche și rară și de patrimoniu din colecția Bibliotecii Naționale și alte surprize.

Evenimentul este organizat de Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova în colaborare cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

Acesta este programul evenimentului:

Nocturna Bibliotecilor a avut loc și anul trecut, iar părerile noastre despre eveniment le puteți citit aici. Vom merge și anul acesta la eveniment, dacă ne vedeți, dați un semn 🙂

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE