READING

(VLOG) 2017 HaiBun Reading Challenge. Ce cărți am ...

(VLOG) 2017 HaiBun Reading Challenge. Ce cărți am citit în luna iunie

Dacă în mai am ales cărțile în funcție de titlu, de această dată le-am ales după copertă. Scopul acestui experiment a fost să determinăm corelația dintre atractivitatea fizică a unei cărți și conținutul acesteia. Despre acest experiment ne-au scris pe Goodreads și cei implicați în HaiBun Reading Challenge. Tot acolo găsiți și recenziile integrale pe care le-am compilat în acest video. Iată ce-au scris ei:

Février a citit „Seven Brief Lessons on Physics” de Carlo Rovelli și spune că are o copertă incredibil de frumoasă. Cărțulia e mică, neagră și cu stropi aurii „de stele”. Mai spune că a primit o mare plăcere de la lectură.

Ana a ales cartea „Pofta de ciocolată” de Care Santos, care, deși are o copertă extrem de atractivă, nu are și un conținut pe potrivă. Ana mai povestește că autoarea face o excursie prin viața a trei femei din epoci diferite, pornind de la o ciocolatieră și are un stil abrupt de a povesti.

Diana a citit „Femeia cu părul roșu” de Orhan Pamuk și spune că textul a fost la fel de bun ca și coperta care-i aduce aminte de picturile lui Rosseti. După lectură, spune că a rămas cu senzația de mahmureală după ce bei o sticlă de vin roșu, un mix de izuri, bun, cu un gust plin și intens.

Anastasia a citit „Lapte negru” de Elif Shafak și mărturisește că este o carte minunată. I-au plăcut, mai cu seamă, temele abordate, luptele interioare și fricile autoarei în care s-a regăsit pe alocuri.

Ve Ve a ales cartea „O zi infectă sau 365 de motive de a nu te trezi din pat” după coperta de un roșu intens, pasional și puternic. Spune că este o carte hazlie, directă și ușor de citit vara asta.

Vă amintim că în iulie citim o carte publicată în anul în care te-ai născut. Așteptăm să ne scrieți impresiile voastre AICI.

Comentarii

comentarii


Un om ca o mare. Follow on Instagram @veronica_zubcu

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE