READING

(VLOG) 2017 HaiBun Reading Challenge. Ce cărți am ...

(VLOG) 2017 HaiBun Reading Challenge. Ce cărți am citit în mai

În luna mai ne-am propus să citim o carte aleasă după titlu fără vreo documentare în prealabil pentru a stabili dacă există vreo discordanță între atractivitatea titlului și conținut, înțelegând că, de cele mai multe ori, titlul poate determina succesul sau insuccesul unei cărți.

Eu am mizat pe cartea suedezului Lindqvist, Lasă-mă să intru. 600 de pagini le-am citit în 2 zile. Este o carte diferită despre vampiri și departe de chicklit-ul care circulă pe piața editorială de la o vreme. Suedezii sunt buni la drame, detective și thrillere.

Cu ceilalți cititori ne-am întâlnit pe Goodreads. Tot acolo găsiți și recenziile lor integrale pe care noi le-am compilat în acest video. Iată ce scriu ei:

Vă amintim că în iunie am pornit un alt experiment și urmează să citim fără documentare o carte cu o copertă atractivă. Așteptăm să ne scrieți impresiile voastre aici: https://goo.gl/Eh6X19

Comentarii

comentarii


Am visat aseară că mâncam alături de Monstrul Zburător de Spaghete. Mi-a întins o bere și mi-a spus s-o beau acum… cât n-am ajuns în iad. În iad berea e caldă și stripperii bătrâni. Follow on Instagram @doinafikhman

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
CUNOAȘTE-NE